Sommerleiren 2020 er avlyst!

Kjære TTU-medlemmer,

Grunnet nåværende situasjon med Covid-19 viruset og regjeringens bestemmelser om at større grupper ikke skal samles, ser TTU seg nødt til å avlyse sommerleiren 2020.

Dette er selvfølgelig en lei situasjon for alle. Styret ser derfor på muligheten om å arrangere en utvidet helgesamling til høsten.

Til informasjon kommer sommerleiren 2021 til å bli holdt av Kunja taekwondoklubb i Odalen.

TTU ønsker alle en fortsatt fin karanteneperiode og håper dere bruker tiden til litt hjemmetrening. I den forbindelse ber vi om at dere fortsetter å kjøpe utstyr av ttu-shoppen, og kan meddele at det kommer pakketilbud til alle dere hjemme-trimmere, i tillegg til andre tilbud.

Angående Generalforsamlingen 2020 vil det komme mer informasjon senere, men per nå er planen at dokumentene blir sendt på mail til medlemsklubbene. Klubbene må deretter sende en tilbakemelding til styret med eventuelle kommentarer eller spørsmål. I forhold til valg av styret, imøteser valgkomiteen og styret gjerne benkeforslag, men valgkomiteen har bekreftet at sittende styre blir deres forslag. De som er på valg i sittende styre har sagt seg villige til en periode til.

Mvh TTU-styret